Fenix Park ridläger

Fenix Park ridläger

20 april, 2018 0 av Fenix Park

VINN RIDLÄGER I SOMMAR!

Nu har du chansen att vinna ett helt ridläger – alldeles gratis!

Det enda du behöver göra är att anmäla dej till ett ridläger på Fenix Park, vilket som helst, och betala in avgiften. Då är du automatiskt med i Fenix Parks stora lägerlotteri!

På varje läger i sommar lottar vi ut ett åtta-dagars läger och en massa Fenix T-shirt, och chansen är ju jättestor att just du vinner! Vinner du, kan du välja vilket annat läger du vill i sommar!

Dragningen blir på en rolig och spännande lägerkväll på Fenix Park!

Anmäl dej nu, så har du din stora chans!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

UNIK TRIVSELGARANTI!

Trivselgaranti: Till ridläger deltagare som bokat plats för första gången, men som inom de två första dagarna inte skulle trivas eller av annan anledning inte kan eller vill fortsätta lägertiden ut, återbetalar Fenix Park hela lägeravgiften utom de två första dagarna.
Denna garanti är Fenix Park först med av alla Sveriges ridläger.

Och du, du vet väl att på Fenix Park får du din häst redan första dagen på ditt läger. Du behöver alltså inte vänta till nästa dag med att rida!

Kom till Fenix Park ridläger, det blir ditt roligaste sommarminne!

Du kommer att minnas då du grillade korv på kvällen och sjöng med kompisarna, hur din ponny trampade dej på tårna och åt upp godiset du egentligen skulle haft själv, hur du gärna ville hoppa det där hindret, men din ponny tyckte det var enklare att springa vid sidan om och så vann du stafetten eller hela havet stormar.
Allt detta och mycket annat väntar på dig!

Anmäl dig här!

Ridläger Fenix Park