Varmt välkomna till Fenix Parks blogg!

Varmt välkomna till Fenix Parks blogg!

24 april, 2018 Av av Fenix Park
Här kommer det skrivas om allt från hästskötsel och kvällsaktiviteter till mer ingående presentationer av lägerhästar och mycket mer. Till att börja med så tänkte vi presentera de olika ledare som ni kan komma att träffa på just ert ridläger i sommar. Men innan vi börjar med det så tänkte jag snabbt berätta om vad Fenix Park är för något. Jo, på Fenix Park drivs det sommartid ridläger för både flickor och pojkar. Fenix Park föder även upp både renrasiga PRE-hästar och korsningar mellan PRE och Welshponny samt hyr även ut ridlägerponniesarna under vinterhalvåret.
Så hittar du en ponny som du blir helt kär i, så kan det finnas möjlighet för dig att hyra den ponnyn och ha den som din egen under hela hösten, vintern och våren.
 Fenix park ridläger

Fenix Park – Ridlägerledarpresentation 1 – My

Mitt namn är My, jag är 19 år gammal och kommer från Småland. Detta blir min andra sommar som ledare på Fenix Park. Jag började min ryttarkarriär som 7-åring och gick på ridskola samt hade medryttarhästar och sköthästar ända tills gymnasiet. På gymnasiet pluggade jag ridsport och har även en hästskötarexamen med mig därifrån. Har praktiserat på både ridskola, 4H-gård och hos Victoria Almgren under gymnasietiden vilket gör att jag har kunskaper både inom att lära ut, pedagogik och unghästutbildning på elitnivå. Har ett eget fullblodssto som är 3 år gammal som jag hoppas kunna tävla lite med inom hoppning/fälttävlan i framtiden. Har även hyrt Fenix-hästen Cavatina året 17-18.
Mitt bästa hästminne är från när jag var yngre och skulle på mitt första ridläger på Fenix Park. Jag och min syster hade bara varit på ridläger på ridskolan där hemma innan, så det här med att åka iväg och vara borta hemifrån i en vecka var något nytt. Det var lite läskigt men även otroligt lärorikt och spännande och vi fick varsin jättesnäll ponny som vi hade under ridlägerveckan.
Mitt mål som ledare är att kunna både lära ut och vara vän med barnen. Jag vill vara en trygg punkt men även kunna hitta på lite bus med dem. Jag vill att de ska komma hem från sin ridlägervecka och redan längta till nästa sommar. Jag jobbar för att deras vecka på Fenix Park ska bli deras bästa sommarminne!
Ni kommer kunna träffa mig i sommar under läger 3, 4, 5 och 6.
Hoppas vi ses i sommar, nya som gamla elever!
/My
Anmälan hittar ni på www.fenixpark.se