Hej på er!

Hoppas att allt är bra och att vårsolen har nått er alla. Här på Fenix Park har vi varmt på dagarna redan nu, upp till 14 grader har det kommit upp till redan! 🙂 Härligt tycker vi!

Hur går det för dig med att boka in dig till sommarens mesta ridläger? Tänkte påminna lite om vilka läger vi har och tiderna för dessa nu i sommar. Vi har redan många inbokade (så kul!) men än finns det platser kvar:

Presentation av Nougatine, Skrållan och Akleja - Ridläger - Fenix park

Vår unika trivselgaranti

Till ridläger deltagare som bokat plats för första gången, men som inom de två första dagarna inte skulle trivas eller av annan anledning inte kan eller vill fortsätta lägertiden ut, återbetalar Fenix Park hela lägeravgiften utom de två första dagarna.

Denna garanti är Fenix Park ridläger först med av alla Sveriges ridläger.

Undervisning vi bjuder på

På sommarens mesta ridläger här hos oss på Fenix Park så tränas du i skolridning, hoppning, voltige och hästskötsel. Du får en alldeles egen häst hela veckan, som du både rider och sköter om. Så mysigt!

Och du, du vet väl att på Fenix Park får du din häst redan första dagen på ditt läger. Du behöver alltså inte vänta till nästa dag med att rida!

Fenix Park ledare - Fenix park

Var med och vinn ett ridläger i sommar!

Nu har du chansen att vinna ett helt ridläger alldeles gratis!
Det enda du behöver göra är att anmäla dej till ett ridläger på Fenix Park, vilket som helst, och betala in avgiften. Då är du automatiskt med i Fenix Parks stora lägerlotteri!

På varje läger i sommar lottar vi ut ett åtta-dagars ridläger och en massa Fenix T-shirt, och chansen är ju jättestor att just du vinner! Vinner du, kan du välja vilket annat läger du vill i sommar!

Dragningen blir på en rolig och spännande lägerkväll på Fenix Park!
Anmäl dig nu, så har du din stora chans!

Presentation av lägerhästar 1 - Ridläger - Fenix Park

Jobba på Fenix Park sommaren 2019

Är du en av våra lägerledare? Till sommaren söker vi fler lägerledare till Fenix Park. Du bör:

  • Vara minst 18 år, gärna mycket mera, och van att hålla ridlektioner
  • Gillar att vara med ungdomar från 8 år och uppåt och se till att de har roligt
  • Vara energisk, pålitlig och hjälpsam.

Låter det här som du? Hör då av dig till oss redan idag.

Vi önskar er en fortsatt fin vecka!
/Fenix Park


Fenix Park har samma ägare och ledning sedan starten 1969. Vi har lång erfarenhet av hur ett ridläger ska vara för att ungdomarna ska trivas och ha roligt. Observera också vår trivselgaranti och att på Fenix Park ingår ridning också på ankomstdagen. Besök hemsidan för att veta mer om Fenix Park.
Fenix Park har även ett Instagram och Facebook där du hittar inlägg från oss om saker som händer eller presentationer av hästar och ledare. Följ oss gärna!