Hej!

Här kommer en presentation av Josefine och Jimbo. 2 st urgulliga ponny som vi har här på Fenix Park.

Presentation av Josefine

Josephine är en 17 årig ponny på 148 cm. Hon är en Welsh/cob med mycket personlighet. Hon är en ponny för dig som främst vill lära sig grunderna till ridningen, då hon är mycket snäll.

Inte nog med att hon är snäll i ridningen, så är hon även väldigt snäll i hanteringen. Dock vill hon gärna gå långt fram i ledet vid bl.a uteritter då hon inte tycker om trånga utrymmen. Får hon gå långt fram är hon hur snäll som helst.

Då hon har en lång rygg har hon lite svårt för att bl.a hoppa och kan därför inte hoppa några större höjder, men hoppar annars allt du styr på i de lite lägre höjderna. Men det är perfekt för dig som kanske aldrig har hoppat innan eller känner sig lite osäker. Hon är inte pigg eller stark så du behöver sitta och tänka på det, utan hon går på om du ber henne.

Hon gör inget gratis och därför kan det vara bra att du visar henne vem som bestämmer. Annars är Josephine en väldigt snäll och gosig ponny som tycker om mys och godis.

Presentation av Josefine och Jimbo - Ridläger - Fenix park
Presentation av Jimbo

Jimbo är 24 år och är 135 cm i mankhöjd, alltså ganska liten. Han behöver en mindre ryttare, erfarenhet spelar ingen större roll då han är bra för både nybörjare och erfarna ryttare.

Han går väldigt fint i dressyren när man hittar knapparna på honom, precis som alla andra hästar. Även i hoppningen hoppar han fint. Dock kan han bli lite piggare vid hoppningen, men gör aldrig något dumt.

Är väldigt snäll på uteritter och är även en bra täthäst som är väldigt trygg i sig själv. Utöver ridningen är han väldigt snäll och pålitlig och lyssnar även väldigt bra på ryttaren. Älskar mys och att bli ryktad.

Jimbo är väldigt populär bland lägerbarnen då han är en väldigt trogen fyrbent vän. Uteritter och mysridning är något som han tycker om och gärna gör mer av.

Presentation av Josefine och Jimbo - Ridläger - Fenix park

 


Fenix Park har samma ägare och ledning sedan starten 1969. Vi har lång erfarenhet av hur ett ridläger ska vara för att ungdomarna ska trivas och ha roligt. Observera också vår trivselgaranti och att på Fenix Park ingår ridning också på ankomstdagen. Besök hemsidan för att veta mer om Fenix Park.
Fenix Park har även ett Instagram och Facebook där du hittar inlägg från oss om saker som händer eller presentationer av hästar och ledare. Följ oss gärna!